خواص شگفت انگیز روغن سقز

سقز که با نام کندر نیز شناخته می شود یکی از مهمترین ومفیدترین گیاهان دارویی می باشد که دارای کاربردهای فراوانی می باشد و مهمترین قسمت این گیاه که مورد استفاده قرار می گیرد شیره این گیاه است.

از جمله موارد کاربرد روغن سقز می توان به درمان یبوست و درمان اختلالات روماتوئید و نورالوژیک،درد دندان ، دردهای عضلانی، پاک سازی روده ،جلوگیری از پوسیدگی دندان، رفع بوی بد دهان اشاره کرد و این تنها بخشی از کاربردهای گسترده سقز و روغن آن می باشد.

ادامه مطلب
بررسی مختصری از مزایای روغن های گیاهی

از زمان های دور استفاده از روغن های گیاهی مختلف بسته به خواص دارویی آن ها در میان ملل مختلف رایج بود و همین تاثیر های شگفت انگیز باعث شد تا گیاهان و روغن این گیاهان در نقاط مختلف کره خاکی مورد استفاده قرار گیرند.

شرکت دارویی آناهیتا مفتخر است که با تهیه بهترین روغن های گیاهی از معتبرترین کمپانی های جهانی گامی مهم در تامین سلامت خانواده را بردارد.

ادامه مطلب
پارافین خوراکی

پارافین به شکل مایع و به صورت روغن می باشد که از طریق صنایع پتروشیمی و به صورت غیر طبیعی تولید می شود و با توجه به آن که مانند بسیاری از روغن ها که از گیاهان گرفته می شود طبیعی نبوده لذا می تواند دارای عوارض و مضرراتی نیز باشد که در این مقاله سعی بر آن است تا در کنار مزایایی که روغن پارافین دارد به معایب احتمالی آن نیز پرداخته شود.

با توجه به خواص مرطوب کننده ای که پارافین دارد عمده ی استفاده از این محصول در صنایع آرایشی و بهداشتی و تولید کرم های مرطوب کننده می باشد همچنین از پارافین برای تهیه شمع ها نیز استفاده می شود اما در حقیقت این روغن دارای خواص دارویی نیز می باشد که به برخی از این خواص پرداخته می شود.

ادامه مطلب
چگونگی استفاده از روغن هسته انگور برای سلامت پوست و مو

بوته انگور از جمله برگ و میوه آن بصورت سنتی از سالیان دراز در میان مردم به جهت درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گرفت.

عصاره دانه های انگور یا روغن هسته انگور معمولا از دانه های انگور قرمز حاصل می شود و تحقیقات صورت گرفته بر روی این روغن نشان دهنده آن است که این روغن برای سلامت پوست ومو بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد.

خواص ضد التهابی موجود در روغن هسته انگور و آنتی اکسیدان های موجود در این روغن به همراه چربی های سالم به صورت قابل توجهی به سلامت پوست و مو کمک می کند که از جمله می توان به درمان و کاهش چین و چروک و خشکی پوست و مو اشاره کرد.

ادامه مطلب
مزایای شگفت انگیز گلیسیرین

گلیسیرین دارای تعدادی از مزایای چشمگیر برای سلامتی می باشد که می توان به توانایی مرطوب کردن پوست ،تمیز کردن روده ،بهبود و التیام زخم،کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن وکمک به جلوگیری از پیری زودرس و کاهش چین وچروک های پوستی اشاره کرد.

گلیسیرین چیست:

گلیسیرین از نظر شیمیایی یک الکل قند است که عمدتا از منابع گیاهی وحیوانی حاصل می شود،گلیسیرین یک ماده بدون رنگ و بدون بو و با ویسکوزیته بالا و طمع شیرین است .

گلیسیرین یکی از مواد اصلی در تهیه محصولات زیبایی،صابون و شربت سرفه می باشد.مصرف این ماده بی خطر است ،اما تا جایی که حد اعتدال رعایت گردد چرا که کالری بیشتری نسبت به قند استاندارد دارد.

در واقع گلیسیرین و گلیسرول همه نام های (پروپان 1,2,3 تریول)می باشد و گلیسیرین تجاری از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی و یا از طریق الکل پروپیلن تهیه می گردد.

ادامه مطلب
خواص محلول آب دالیبور قوی

محلول آب دالیبور قوی به عنوان یک داروی بسیار موثر جهت کاهش التهابات پوستی مورد استفاده قرار می گیرد از این جهت این دارو یک داروی بسیار موثر برای درمان بیماری های زرد زخم و اگزماهای پوستی و کاهش التهابات ناشی از گزش نیش حشرات می باشد این دارو دارای خواص ضد عفونی کننده قوی می باشد که در ادامه این مقاله به برخی از کاربرد های آن پرداخته می شود.

ادامه مطلب